Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан у првом колу турнира у Делреј Бичу

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 11:37

Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан у првом колу турнира у Делреј Бичу

Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да се пласира у друго коло АТП турнира у Делреј Бичу, пошто је јутрос у првом колу поражен од Американца Патрика Кипсона 6:4, 7:6 (7:3). Фото: Танјуг/AP Photo/Louise Delmotte Меч је трајао један сат и 32 минута. Кецмановић је 40. тенисер света, док је Кипсон >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 155. на АТП листи.
У првом сету играло се гем за гем, а онда је амерички тенисер у петом гему направио брејк и повео је 3:2. Кипсон је потом на свој сервис стигао до 4:2, а онда је одржавао предност од два гема и први сет је добио резултатом 6:4.
Кецмановић је повео 4:1 у другом сету, али је Кипсон серијом од 3:0 стигао до 4:4. Играло се потом гем за гем, а победник другог сета одлучен је у тај-брејку, који је припао америчком тенисеру резултатом 7:3. Кипсон ће у другом колу турнира у Делреј Бичу играти са француском тенисером Константом Лестјеном.
Кецмановић је прошле године у финалу турнира у Делреј Бичу поражен од америчког тенисера Тејлора Фрица 6:0, 5:7, 6:2.
Vaterpolisti Srbije danas u četvrtfinalu Svetskog prvenstva protiv Hrvatske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан у првом колу турнира у Делреј Бичу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.