У Србији данас облачно и нешто хладније, местимично киша, на планинама снег

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 10:16

У Србији данас облачно и нешто хладније, местимично киша, на планинама снег

У Србији ће данас, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, бити умерено до потпуно облачно и нешто хладније. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић На северу суво са сунчаним интервалима, а у осталом делу земље местимично са краткотрајном кишом, на планинама са снегом.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Ветар умерен и јак, на планинама источне Србије и са ударима олујне јачине, северозападни.
Најнижа температура од 4 до 9, највиса дневна од 10 до 14 степени Целзијуса.
У Београду умерено до потпуно облачно и мало хладније, са краткотрајном кишом током дана.
Ветар умерен и јак, северозападни. Најнижа температура од 5 до 7, највиша дневна око 11 степени Целзијуса.
У Србији у среду у већем делу променљиво облачно и суво, само још ујутру и пре подне на југу и југоистоку земље претежно облачно, понегде са краткотрајном кишом, у планинским пределима са снегом.
Затим се до краја недеље очекује мало до умерено облачно и суво време, понегде са слабим јутарњим мразем, а током дана са сунчаним интервалима.
Почетком следеће седмице претежно облачно, понегде са слабим падавинама.
 
Realizovana specijalistička obuka vojnika rodova pešadije i inžinjerije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији данас облачно и нешто хладније, местимично киша, на планинама снег се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.