Ласло Ђере након преокрета победио Марина Чилића у Буенос Ајресу

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 09:52

Ласло Ђере након преокрета победио Марина Чилића у Буенос Ајресу

Српски тенисер Ласло Ђере победио је Хрвата Марина Чилића са 2:1 (6:4, 3:6, 0:6) у мечу првог кола АТП турнира у Буенос Ајресу. Меч је трајао два сата. Фото: Танјуг/AP Photo/Chuck Burton Хрват је боље ушао у меч, али је тек у десетом гему успео да одузме сервис нервозном Ђереу, што му је донело предност >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 1:0 у сетовима.
Српски тенисер је агресивније ушао у други сет, па је у петом гему дошао до првог брејка.
Након одличне игре у својим сервис гемовима, Ђере је у деветом гему опет дошао до брејка и тако изједначио резултат у сетовима.
У трећем сету Чилић није успевао да игра на препознатљив начин, поготово јер га сервис није служио.
Српски тенисер је до брејка дошао у другом, четвртом и шестом гему за победу у овом мечу.
 
Janis Sferopulos odredio 12 igrača za Kup Radivoja Koraća

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ласло Ђере након преокрета победио Марина Чилића у Буенос Ајресу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.