Нова лаж Драгана Ђиласа: Каже да није на истој страни са Куртијем, али једна фотографија га демантује!

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 20:06

Нова лаж Драгана Ђиласа: Каже да није на истој страни са Куртијем, али једна фотографија га демантује!

Владимир Орлић, председник Скупштине у прошлом сазиву и високи функционер СНС, прокоментарисао је изјаву вође хејтерске опозиције Драгана Ђиласа да „није на истој страни са Аљбином Куртијем“. Фото: Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia – Курти и ја нисмо на истој страни! Само смо у партијској >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сарадњи… Кад нас окупи Шидер, умемо ја и ови моји да потписом подржимо европски пут „Косова“, заједно са Куртијем, то да. И исти текст имамо, кад треба на рачун Вучића и Србије нешто.. Али, на панелу се није појавио! – истакао је Орлић, објавивши фотографију на којој се види Мариника Тепић, десна рука Драгана Ђиласа, како поносно позира у друштву терористе Аљбина Куртија.
Подсетимо, лидер листе „Насиљем против Србије“ Драган Ђилас истакао је на друштвеној мрежи Икс да он није на истој страни са Куртијем.
– Курти и ја нисмо на истој страни, нити ћемо икада бити. Ја се у Скопљу нисам видео Куртија, јер се није појавио на панелу – писао је Ђилас.
 
Ђилас: „Курти и ја нисмо на истој страни! Само смо у партијској сарадњи.. Кад нас окупи Шидер, умемо ја и ови моји да потписом подржимо европски пут Косова, заједно са Куртијем, то да. И исти текст имамо, кад треба на рачун Вучића и Србије нешто.. Али на панелу се није појавио!“ pic.twitter.com/Zb1V92YPdw
— Др Владимир Орлић (@Vladimir_Orlic) February 12, 2024

Ипак, изгледа да је на фотографију заборавио која је настала у Бечу када је требало потписом подржати европски пут тзв. Косова, па се тада Ђиласова ударна песница Мариника Тепић фотографисала са Аљибном. Са истим оним за кога сада Ђилас тврди да не сарађују.
Srbijo, pogledaj ovo i pamti: Dok Srbi na Kosmetu stradaju, Đilas hvali Aljbina Kurtija i ostale srbomrsce! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нова лаж Драгана Ђиласа: Каже да није на истој страни са Куртијем, али једна фотографија га демантује! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.