Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 20:01

Србијо, погледај ово и памти: Док Срби на Космету страдају, Ђилас хвали Аљбина Куртија и остале србомрсце! (ВИДЕО)

Претходних дана смо имали прилике да се уверимо у то колико је прозападна опозиција коју предводи Драган Ђилас антидржавно опредељена. Лобирали су да Европски парламент донесе резолуцију против Србије, па су чак и ликовали због тога. Фото: Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia Посебно шокантно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је то што се показало да ни од чега не презају и да су спремни да сарађују чак и са терористом Аљбином Куријем, који има заједничке антисрпске менторе као и Ђилас, а то су Андреас Шидер, Виола фон Крамон и многи лобисти са Запада који би желели да униште Србију и њен слободарски народ.
Након дебакла на изборима, Ђилас сада отворено хвали највеће србомрсце попут Шидера, Фон Крамон, па чак и Аљбина Куртија, за кога наводи да је принципијелан човек и хвали га због његових активности и робијања, иако је Курти због својих терористичких и сепаратистичких активности провео једно време у српском затвору, а и сада наставља да води антисрпску политику спровођења етничког чишћења српског нмарода са простора Косова и Метохије.
– Ја верујем у те људе, верујем у причу о Европи, ја верујем а ви те људе можете да видите – и Стефана Шенеха, и Шидера, и Виолу фон Крамон… – рекао је Ђилас за Н1, показујући има исте менторе као и Аљбин Курти, тврдокорне лобисте против Србије.
Да ствар буде шокантнија, Ђилас је похвалио и Аљбина Куртија, и то у тренуцима када овај угњетава Србе на Косову и Метохији као нико до сада. Чак је овог терористу и србомрсца назвао и господином?! Ђилас је отворено признао да би од свих политичких фактора на тзв. Косову најбоље могао да сарађује управо са Куртијем.
Фото: Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia – Од свих тих (косовских странака) напринципијалнији је овај господин Курти. Он се залаже за своје ставове о самоопредељењу Косова и због тога је био у затвору јако пуно година – рекао је Ђилас, који очигледно сматра да је залагање за самоопредељење тзв. Косова хвале вредан став.
Очигледно да је на делу стварање прећутне коалиције између Ђиласа и Куртија, који се изгледа веома цене и имају сличне циљеве. Ђилас је показао да је зарад власти и фотеље, спреман и на удруживање са балканским пироманом Куртијем.
Погледајте овај скандалозан снимак у коме Ђилас хвали највеће србомрсце, па ће вам све бити јасно.
Sada je sve mnogo jasnije: Đilasov i Marinikin pajtos razrešio dilemu zašto rezolucija EP: „Vučić jedini u Evropi nije uveo sankcije Rusiji“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србијо, погледај ово и памти: Док Срби на Космету страдају, Ђилас хвали Аљбина Куртија и остале србомрсце! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.