Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 19:54

Идеолог Драгана Ђиласа очајан: Срби на Косову и Метохији верују Вучићу, а не Куртију!

Данашњи величанствен миран скуп Срба са Косова и Метохије у Косовској Митровици јако је засметао тајкунској опозицији и њиховим политичким идеолозима! Фото: Antonio Ahel/ATA Images Да, добро сте прочитали! Смета им отпор нашег народа терору такозваног „косовског премијера“ Аљбина Куртија!
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Слободан Ступар, Ђиласов политички идеолог и идеолог листе „Насиљем против Србије“, не крије очај тиме што је више хиљада људи у Косовској Митровици протестовало против Куртија, а не против председника Србије Александра Вучића!
 
Danas je protest u K. Mitrovici. Ni ovaj nije protiv A. Vučića.
— Slobodan Stupar (@SlobodanStupar1) February 12, 2024

„Данас је протест у К. Митровици. Ни овај није против А. Вучића“, написао је Ступар на друштвеној мрежи Икс, и тако показао колико су опозициони хејтери очајни због чињенице да Срби на Косову и Метохији верују Вучићу!
Подсетимо, данас је у Косовској Митровици одржан велики скуп Срба из јужне покрајине у знак отпора терору који над њима спроводи „премијер“ Аљбин Курти.
Срби са КиМ окупили су се данас у 12 часова у Косовској Митровици на великом протестном општенародном скупу, којим желе да скрену пажњу читавом свету и међународној заједници на свој обесправљен положај, посебно због одлуке Приштине и премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија о укидању динара којом им се угрожава останак и опстанак на њиховим огњиштима.
Присутни грађани су носили заставе Србије и транспарент „УН УСА 1244 ХЕЛП“, „Европо отвори очи“, „Без социјалних примања нећемо имати ни за храну“, „Ово је окупација“, „Пензију сам читав живот стицао, не дам је Куртију“. Присутни су и председник и потпредседник Српске листе Златан Елек и Драгоша Миловић.
Скуп је почео химном „Боже правде“.
Sada je sve mnogo jasnije: Đilasov i Marinikin pajtos razrešio dilemu zašto rezolucija EP: „Vučić jedini u Evropi nije uveo sankcije Rusiji“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Идеолог Драгана Ђиласа очајан: Срби на Косову и Метохији верују Вучићу, а не Куртију! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.