Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 18:13

Ево где можете за Дан заљубљених – Најромантичнија места у Новом Саду

У Новом Саду постоји низ романтичних места где парови могу провести Дан заљубљених који ове године пада у среду. Ево неколико препорука: Фото: Градске инфо Романтична шетња новосадским улицама: Градски тргови и улице су посебно чаробни током празничних месеци. Уживајте >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у шетњи улицама осветљеним уличном расветом, док вас обележена места на тротоарима подсећају на савршено место за пољубац.
Дунавски парк: Дунавски парк је право благо природе у срцу града. Са разноликим дрвећем и језером, овај парк је идеалан за опуштајућу шетњу или пикник у двоје. Ипак, уколико време не дозволи пикник на трави, увек можете свратити до Излога и попити кафу.
Уживање у локалној гастрономији на салашима: Посетите неки од салаша у околини Новог Сада, попут Пајиног салаша или Буциног салаша, где можете уживати у домаћој храни и прелепом погледу на околину. Такође, можете посетити неку од локалних винарија и уживати у дегустацији вина и хране.
Романтична вожња бродом Дунавом: Ако желите да доживите Нови Сад са реке, можете изнајмити брод и провести дан крстарећи Дунавом. То је сјајан начин да заједно истражите град са јединствене перспективе и уживате у интимном времену у пару. Сада поготово, иако је фебруар, није толико хладно, па ће вам време додатно послужити.
Одлазак у винарије: Сремски Карловци имају понуду винарија која никада не разочара. Опет, уколико сте гледали ”Лајање на звезде” овај град за вас сигурно има посебну чар.
На крају, можете завршити свој романтични излет са ручно израђеним поклоном од локалних дизајнера као трајним сећањем на незаборавне тренутке проведене у Новом Саду.
Ово је само део онога што Нови Сад може понудити заљубљеним паровима, па је на вама да истражите и откријете још романтичних кутака овог прелепог града.
Novosađani za predstojeće praznike uglavnom putuju u magičnu Toskanu, Milano ili večni grad Rim! Koja destinacija je apsolutni hit ovog leta kad su naši sugrađani u pitanju?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ево где можете за Дан заљубљених – Најромантичнија места у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.