У Крагујевцу вода за пиће безбедна за употребу на четири јавне чесме

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 16:58

У Крагујевцу вода за пиће безбедна за употребу на четири јавне чесме

Резултати испитивања микробиолошке и хигијенске исправности воде за пиће на јавним чесмама са изворском водом у Крагујевцу показали су да је од 11 анализираних узорака вода исправна и безбедна за употребу на четири јавне чесме, објављено је на официјелном градском сајту. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Pixabay/steinchen Како је наведено, вода је исправна на чесмама у Шумарицама, Теферичу, Белошевцу и на Бубњу.
Микробиолошка неисправност уочена је на узорцима са јавних чесама у Кошутњаку, Дивостину, Ждраљици, Букоровцу, на извору Каповац, у Петровцу и на Грујиној чесми.
Zadržavanje teretnih vozila na graničnom prelazu Gradina, kolona na auto-putu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Крагујевцу вода за пиће безбедна за употребу на четири јавне чесме се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.