Родић: Жељан сам нових јубилеја и титула са Црвеном звездом

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 15:51

Родић: Жељан сам нових јубилеја и титула са Црвеном звездом

Фудбалер Црвене звезде Милан Родић изјавио је данас у Београду да верује да ће „црвено-бели“ ове сезоне да освоје Суперлигу и Куп Србије. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић Родић је пре два дана на мечу са Вождовцем (2:1) у 20. колу СЛС одиграо 300. меч у дресу Црвене звезде.
„Мислим да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је огромна ствар одиграти 300 утакмица за највећи клуб на овим просторима. За мене ово има додатну важност, јер сам цео живот звездаш и свестан сам да сам се овим уписао у златну историју клуба. Нема много фудбалера са толико утакмица и трофеја у Звезди, тако да ми је све ово круна каријере. Мени је ово седма година у Звезди и још увек се осећам ‘гладно’ у смислу јубилеја и трофеја. За то су највише заслужни навијачи. И пре два дана су направили атмосферу о којој ће се дуго причати“, рекао је Родић, преноси званични сајт Црвене звезде.
Он је истакао да верује да Црвена звезде може ове сезоне да освоји „дуплу круну“.
Фото: Танјуг/Марко Ђоковић „Најбољи смо тим у Србији, тако да верујем да ћемо на крају сезоне бити шампиони, уз освојен Куп. Поштујемо све ривале, али знамо чији дрес носимо и да се трофеји у Звезди подразумевају. Вратио се и тренер Владан Милојевић, који је направио велике резултате у претходном мандату и све функционише како треба. Позивам навијаче да наставе да буду уз нас, а ми ћемо им то играма на терену вратити“, закључио је Родић.
Црвена звезда се налази на другом месту на табели СЛС са 49 бодова, док је Партизан први са 50. „Црвено-бели“ ће у наредном колу СЛС гостовати Новом Пазару.
Fudbalska reprezentacija Brazila bez plasmana na Olimpijske igre u Parizu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Родић: Жељан сам нових јубилеја и титула са Црвеном звездом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.