Брнабић: Такер Карлсон средином године у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 14:36

Брнабић: Такер Карлсон средином године у Србији

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да ће новинар Такер Карлсон доћи у Србију средином године. Фото: Танјуг/Tucker Carlson Network via AP Пажњу новинара привукло је то што је премијерка на једном од панела у Дубаију, где учествује на Светском самиту влада, седела поред >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Карсона и разговарала са њим.
„Он зна доста тога о Србији, рекао је да планира долазак у Србију средином ове године, да изузетно поштује и цени председника Александра Вучића, и ја сам му рекла да се радујем да се видимо. Честитам му на храбрости што је урадио стварно феноменалан интервју са председником Руске федерације, зато што је у данашњем свету, рекла бих, цензура свеприсутна“, рекла је Брнабић новинарима.
Додала је да треба имати велику храброст да се уради тако нешто. „Да људи могу да чују ствари које у принципу не могу да чују због цензуре. Тако да је свакако велика ствар и показује да је велики новинар. А ја се радујем што ће доћи у Србију“, рекла је Брнабић.
Fragojanis: Tradicionalno jake veze, u Srbiji 250 grčkih kompanija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Такер Карлсон средином године у Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.