Шведска: Велики пожар у воденом парку у Гетеборгу

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 14:07

Шведска: Велики пожар у воденом парку у Гетеборгу

Велики пожар избио је данас у воденом парку у западном шведском граду Гетеборгу, а изгорео је тобоган и слични објекти који су били у изградњи, рекли су очевици и спасилачке службе. Фото: Танјуг/Björn Larsson Rosvall/TT News Agency via AP За сада нема информација о повређенима, а полиција је, због >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << густог дима над тим делом града, саветовала грађанима који живе у тој области да остану у домовима и да држе прозоре затвореним како им дим не би дим улазио у куће, преноси Ројтерс.
Евакуисани су гости оближњег хотела и пословне просторије.
Фото: Танјуг/Björn Larsson Rosvall/TT News Agency via AP „Пожар је избио на једном од тобогана ван зграде и онда се проширио на цео објекат“, наведено је у саопштењу парка Лисеберг. Ројтерс наводи да се на снимку може видети како тобоган гута ватра, док неколико ватрогасних возила покушава да угаси пожар.
У тренутку избијања пожара није било гостију у воденом парку Океана, који је требало да буде отворен ове године и који представља додатак забавном парку у Гетеборгу, Лисебергу, рекао је портпарол парка за шведску новинску агенцију ТТ.
Troje ubijenih u pucnjavi u Atini; napadač, Egipćanin, izvršio samoubistvo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шведска: Велики пожар у воденом парку у Гетеборгу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.