ФК Црвена звезда: Красо и Хванг за понос

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 14:05

ФК Црвена звезда: Красо и Хванг за понос

Фудбалски клуб Црвена звезда изразио је данас понос чињеницом да је Жан Филип Красо са репрезентацијом Обале Слоноваче освојио Куп афричких нација, док је Корјац Хванг Инбом изабран у идеални тим Азијског купа. Фото: Танјуг/AP Photo/Sunday Alamba „Красо био важан шраф репрезентације >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Обале Слоноваче, с обзиром да је наступио на шест од укупно седам мечева колико се играло, те да је тај један који је прескочио, то учинио због блаже повреде. Одиграо је 247 минута и уписао се у стрелце против Гвинеје Бисао, у првом мечу групне фазе. У финалу је заменио Себастијана Алеа, апсолутног хероја нације, чији је погодак и донео трофеј домаћину у окршају с Нигеријом (2:1). Красо је у досадашњем делу сезоне одиграо 21 утакмицу, те уписао осам голова и четири асистенције за Звезду“, наводи се на сајту црвено-белих.
Није успела Хвангова Јужна Кореја да се попне на врх Азије, али је Звездин првотимац био један од најбољих фудбалера на такмичењу.
„Наступио је на свих шест мечева и уписао 513 минута уз погодак и две асистенције. Против Бахреина је погодио и асистирао, а искреирао је гол и против Јордана (који их је зауставио у полуфиналу), али у групној фази. На основу специјализованог сајта „Софаскор“ – Хванг се нашао у идеалном тиму са просечном оценом 7,45. Хванг је у досадашњем делу сезоне одиграо 18 утакмица, уз две асистенције и два поготка за Звезду“, закључује се у тексту.
Alonso: Ferari sa Hamiltonom konkurentan za titulu 2025. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФК Црвена звезда: Красо и Хванг за понос се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.