Троје убијених у пуцњави у Атини; нападач, Египћанин, извршио самоубиство

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 13:58

Троје убијених у пуцњави у Атини; нападач, Египћанин, извршио самоубиство

Три особе су убијене када је у просторијама једне бродарске компаније у атинском насељу Глифада наводно незадовољни бивши радник, који је касније пронађен мртав, почео да пуца, саопштила је полиција. Фото: Танјуг/AP Photo/Michael Varaklas Како преноси портал Катимерини, нападач је 70-годишњи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << држављанин Египта, поред чијег тела је полиција у подруму фирме пронашла ловачку пушку коришћену у пуцњави, па се претпоставља да је извршио самоубиство.
Жртве су власница бродарског предузећа, њен зет и један капетан. Фото: Танјуг/AP Photo/Michael Varaklas Претходно је полиција покушала да изведе акцију хапшења нападача, који је био опкољен у згради.
Неки радници су успели да изађу из зграде када је нападач почео да пуца на међуспрату зграде.
Фото: Танјуг/AP Photo/Michael Varaklas Полиција је пронашла две неповређене раднице закључане у тоалету, где су побегле од нападача, који је, према изјавама очевидаца, пуцао у све на које је наишао. Према информацијама ТВ ЕРТ, починилац није ушао на главни улаз, већ са паркинга.
Поједини грчки медији наводе да је нападач бивши радник који је добио отказ и хтео је да се освети, док други тврде да је радио у кући власнице фирме.
U izraelskim vazdušnim napadima na Rafu poginulo više od 100 civila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Троје убијених у пуцњави у Атини; нападач, Египћанин, извршио самоубиство се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.