Тејлор Свифт главна звезда на трибинама Супербоула

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 13:35

Тејлор Свифт главна звезда на трибинама Супербоула

Позната америчка певачица Тејлор Свифт (34) изазвала је много пажње на финалу НФЛ лиге одиграном у ноћи између недеље и понедељка, где је бодрила свог дечка, играча Канзас ситија Тревиса Келчела, а након победе над Сан Франциском (25:22) пао је и пољубац за телевизијске камере. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/AP Photo/David Becker Свифт је неколико пута била на великом екрану на стадиону у Лас Вегасу, а у једном тренутку је снимљена и како испија пиво, преноси Скај њуз.
Свифт је стигла на стадион у лас Вегасу из Токија, након што је приватним авионом прелетела девет временских зона. Њу су критиковали климатски активисти због коришћења приватног авиона и штете која се наноси природи.
Тејлор и Тревис су у вези од септембра прошле године. На церемонији проглашења победника био је и британски принц Хари, на полувремену утакмице наступао је Ашер, а током реклама певачица Бијонсе је најавила нови албум „Ренесанса два“.
Superboul: Kanzas Siti posle produžetka savladao San Francisko i odbranio titulu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тејлор Свифт главна звезда на трибинама Супербоула се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.