Често се тргнете током ноћи? Време буђења може бити упозорење да имате озбиљан здравствени проблем – обратите пажњу

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 12:31

Често се тргнете током ноћи? Време буђења може бити упозорење да имате озбиљан здравствени проблем – обратите пажњу

Наше тело је пуно канала кроз које се енергија усмерава ка целом телу. Ови канали се називају меридијани, према традиционалном кинеској медицини. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Није свеједно у које време се током ноћи будите. Према њиховим речима, најкритичније време је оно између 3 и 5 ујутру.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> У наставку прочитајте шта које време буђења значи.
Од 23.00 до 1.00 Ако волите да раније идете на спавање, па се онда врло брзо пробудите и то између овог времена, то значи да је „режим беса“ укључен. Током овог времена већина нас спава, остављајући за собом ситничавост материјалног света. Међутим, некима од нас не полази за руком да лако заспимо или се стално будимо. Такозвани меридијан, према традиционалној кинеској медицини, који се активира током ових неколико сати је меридијан жучне кесе. Овај меридијан је повезан са мигренама и упорним главобољама. Патите ли од њих?
Од 1.00 до 3.00 У ово време се буди режим мржње. Најчешће је мржња према себи оно што узрокује овај проблем. Меридијан који је везан за ово време је јетрени. Да ли имате проблема са јетром, стомаком или артритисом? Да ли осећате да ова мржња гори у вашем срцу?
Од 3.00 до 5.00 Буђењем током овог периода тело доживљава најнижу температуру и све би требало да почива у дубоком сну. Ако се из неког разлога будите редовно у ово време, ствари могу постати незгодне. Пре свега, треба подсетити да се у периоду од 3.00 до 4.00 ујутру дешавају најмистериознији феномени. Зато се и зове „Сат вештица“. За то време се активира Меридијан плућа који се везује за осећај слободе. Да ли вам нешто блокира пут? Да ли вас напада анксиозност?
Од 5.00 до 7.00 У ово време је укључен режим конфузије. Иако би многи могли да се пробуде у ово време и спремају се за посао, неки пак устају много касније.
Ако се стално будите током овог времена, можда нешто није у реду са меридијаном дебелог црева који се активира током овог сата. Ако се током овог сата стално будите, онда би овај меридијан могао да пати. Да ли имате проблема са затвором, хемороидима или алергијама? Меридијан дебелог црева је одговоран за систем „детоксикације“ тела. Одлучите шта то треба да пустите,
Reforma, torta koja osvaja: Brz i jednostavan recept koji će vas odmah kupiti svojim ukusom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Често се тргнете током ноћи? Време буђења може бити упозорење да имате озбиљан здравствени проблем – обратите пажњу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.