Краљ Чарлс се први пут појавио у јавности након што је објављено да има рак

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 13:58

Краљ Чарлс се први пут појавио у јавности након што је објављено да има рак

Британски краљ Чарлс III посетио је данас цркву у Сандрингему у Норфолку у Енглеској, што је његово прво појављивање у јавности након што је Бакингемска палата објавила да му је дијагностикован рак. Фото: Танјуг/Yoan Valat, Pool via AP, File Становници тога села видели су краља док је шетао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << испред цркве Свете Марије Магдалене у Сандрингему, објавио је Би-Би-Си (BBC).
Он је у суботу захвалио јавности на „подршци и добрим жељама“ након што је објављено да болује од рака.
Краљ Чарлс је рекао да сви они који су погођени раком знају да су такве жеље „највећа утеха и охрабрење“.
Палата је у понедељак саопштила да је Чарлсу (75) дијагностикован облик рака, мање од 18 месеци од почетка његове владавине.
Чарлс борави на имању Сандрингем у Норфолку током терапије и у међувремену је предао део јавних дужности свом сину, принцу Вилијаму, али ће наставити да води званичну папирологију.
Вест о његовој дијагнози стигла је након што је Чарлс провео три ноћи у болници прошлог месеца где је подвргнут корективној процедури због увећане простате.
Grenel: Imamo rat u Ukrajini delom zato što je Nemačka potcenila Rusiju i Putina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Краљ Чарлс се први пут појавио у јавности након што је објављено да има рак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.