Грчки премијер Мицотакис сутра у посети Србији, угостиће га председник Вучић

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 12:27

Грчки премијер Мицотакис сутра у посети Србији, угостиће га председник Вучић

Председник Србије Александар Вучић угостиће сутра председника Владе Грчке Кирјакоса Мицотакиса, који ће боравити у радној посети Београду, у оквиру које ће бити одржан Српско-грчки пословни форум. Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav Програмом посете грчке делегације, предвиђен је тет-а-тет >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << састанак Вучића и Мицотакиса у 9.30 часова у Палати Србија, после чега ће уследити пленарни разговори делегација Србије и Грчке предвођени Вучићем и Мицотакисом, најавила је прес служба председника Србије.
Председник Србије и премијер Грчке обратиће се медијима у 10.35 часова.
У оквиру посете грчке државно-привредне делегације Србији, Привредна комора Србије (ПКС) ће уз подршку Амбасаде Грчке у Србији сутра организовати Српско-грчки пословни форум и представљање развојних пројеката Србије, саопштила је ПКС.
У уводном делу форума, који ће се одржати у Палати Србија, учесницима ће се обратити председник Србије Вућић и премијер Грчке.
Обратиће се и потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали и заменик министра спољних послова Републике Грчке Константинос Фрагојанис.
Министри у Влади Србије ће српским и грчким привредницима представити кључне развојне пројекте Србије у наредном периоду.
Patrijarh Porfirije od danas u dvodnevnoj poseti Eparhiji dalmatinskoj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грчки премијер Мицотакис сутра у посети Србији, угостиће га председник Вучић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.