Патријарх Порфирије од данас у дводневној посети Епархији далматинској

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 10:46

Патријарх Порфирије од данас у дводневној посети Епархији далматинској

Патријарх српски Порфирије стиже данас у дводневну посету Епархији далматинској, саопштила је Српска православна црква. Фото: Танјуг/ Media Biro/ nr Како се наводи, свечани дочек патријарха са доксологијом биће одржан у манастиру Крка у 17 часова, након чега ће бити служено свечано >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вечерње богослужење.Патријарх ће сутрадан, на дан славе Богословије Света Три Јерарха служити свету Литургију у манастиру Крка, са почетком у девет часова.
Из Епархије далматинске поручили су да су неизмерно почаствовани посетом патријарха СПЦ, додавши да су захвални „на великом благослову, љубави и бризи коју Његова Светост непрестано показује према нашем народу у Далмацији“.
Danas u Srbiji natprosečno toplo, do 23 stepena

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Патријарх Порфирије од данас у дводневној посети Епархији далматинској се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.