Владимир Кличко: Путин би напао Аљаску када би САД биле довољно слабе

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 09:35

Владимир Кличко: Путин би напао Аљаску када би САД биле довољно слабе

Бивши украјински светски шампион у боксу Владимир Кличко (47) изјавио је за Билд поводом интервјуа америчког новинара Такера Карлсона са руским председником Владимиром Путином, да би Русија напала Аљаску, да су Сједињене Америчке Државе довољно слабе. Фото: Танјуг/AP Photo/Efrem Lukatsky „Видео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам интервју. Путин жели да врати историју и препише је. Да су САД довољно слабе, Путин би такође желео да нападне државу Аљаску и имао би разлог за то: Аљаска је некада била део Русије. То ће вероватно морати да се врати Русији. Путинова Русија је зла. Ако Украјина падне, ми нећемо бити последња земља која ће постати жртва руске инвазије”, упозорио је Кличко и додао да Немачка такође често заборавља да је Исток био део совјетске империје.
Он је истакао да је руска пропаганда истрајна у лажи, што се може видети у масовним медијима које спонзорише руска држава, не само у Русији већ и у иностранству.
„То се, нажалост, може видети и у Немачкој, у Европи, у САД, то је рат не само са дроновима, већ и у медијима. Медији су једно од најопаснијих и најјачих оружја које постоји“, закључио је Кличко, чији је брат Виталиј, такође вишеструки светски шампион у боксу, актуелни градоначелник Кијева.
Grenel: Imamo rat u Ukrajini delom zato što je Nemačka potcenila Rusiju i Putina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Владимир Кличко: Путин би напао Аљаску када би САД биле довољно слабе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.