На граничном прелазу Батровци камиони чекају осам сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 09:27

На граничном прелазу Батровци камиони чекају осам сати

Повремено слаба киша може другог дана викенда местимично условљавати влажне коловозе док се продужава период топлог времена, што у овим зимским месецима олакша вожњу и доноси добру проходност путева и у планинским пределима где су коловози само местимично влажни, саопштио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Pixabay/blende12 На крају дана и са првим вечерњим сатима очекује се уобичајено већи број возила на прилазима градова, а тада може бити повремено успорене вожње на појединим деоницама.
На наплатној станици Шид и даље је обустављен саобраћај за теретна возила.
Према информацијама Управе граничне полиције од 5,15 часова, камиони се задржавају осам сати на граничном прелазу Шид, на излазу из Србије.
Danas u Srbiji natprosečno toplo, do 23 stepena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На граничном прелазу Батровци камиони чекају осам сати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.