Гренел: Имамо рат у Украјини делом зато што је Немачка потценила Русију и Путина

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 09:20

Гренел: Имамо рат у Украјини делом зато што је Немачка потценила Русију и Путина

Бивши специјални изасланик САД за дијалог Београда и Приштине, у администрацији Доналда Трампа, изјавио је данас да је један од разлога што и даље траје рат у Украјини то што је Немачка потценила Русију. Фото: Wikimedia Commons/Gage Skidmore „Имамо рат у Украјини делом зато што је Немачка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << потценила Русију и Путина. Нисте слушали упозорења међународне заједнице о опасностима руског гасовода Северни ток 2 у Европи. И још увек нисте платили својих два одсто НАТО обавеза. Не захтевајте да амерички порески обвезници учине више“, написао је Гренел на платформи X (Твитер).
Он је претходно навео да су амерички председник Џозеф Бајден и немачки канцелар Олаф Шолц оштро критиковали републиканце што нису пристали да одобре више новца америчких пореских обвезника за Украјину, иако је до сада, како је навео, испоручено 114 милијарди долара.
„У међувремену, Немци још увек не плаћају своје обавезе од 2 одсто НАТО-у, а ипак и Бајден и Шолц игноришу ово подривање НАТО-а и кажу да су републиканци проблем“, истакао је Гренел.
Jordan upozorio Izrael da ne izvodi ofanzivu u Rafi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гренел: Имамо рат у Украјини делом зато што је Немачка потценила Русију и Путина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.