Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 09:00

Откривена тајна најсрдачнијих градова: Ево који води на листи

Мали град Ермуполи, смештен на грчком острву Сирос усред Егејског мора, недавно је проглашен најсрдачнијим градом у Европи према истраживању портала Booking.com Фото: Wikipedia/Jeremy Avnet Са нешто више од 10.000 становника, Ермуполи одушевљава својих 200 година постојања, а постао је препознатљив >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << по својој изузетној срдачности према посетиоцима.
Ово истраживање портала Booking.com додељује годишње награде Traveller Review Award на основу оцена корисника смештаја. У глобалном смислу, најсрдачнији град на свету је Арајал д’Ажуда у Бразилу, док се у Европи истиче грчки Ермуполи. Међу другим европским градовима на листи налазе се Вијана до Кастело у Португалу, Гринделвалд у Швајцарској и Узес у Француској.
Осим што је награђен као најсрдачнији град, Ермуполи је и туристичка дестинација која привлачи пажњу посетилаца својим сликовитим пејзажима и историјским наслеђем. Ово мало место, основано током Грчке револуције 1820. године од стране избеглица, постало је значајно комерцијално и индустријско средиште, а данас се претежно ослања на туризам.
Боокинг.цом је такође открио да су апартмани најчешће награђивани тип смештаја током протекле године, а награде су се додељивале на основу више од 309 милиона верификованих рецензија корисника. Осим Ермуполија, ово истраживање наградило је бројне смештајне објекте широм света, истичући изузетне дестинације и услуге које су посебно цењене од стране путника.
Važno je na šta trošite, ne samo koliko: Pet jednostavnih pravila da uštedite novac bez odricanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Откривена тајна најсрдачнијих градова: Ево који води на листи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.