Министарство рударства расписало јавни позив за изграду енергетског портала

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2024, 17:53

Министарство рударства расписало јавни позив за изграду енергетског портала

Министарство рударства и енергетике расписало је јавни позив за изграду енергетског портала, а процењена вредност посла је 280 милиона динара. Фото: Танјуг/Емилија Јовановић Како је наведено у позиву, предмет набавке је пројектовање, развој и имплементација свеобухватног информационог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << система за вођење свих поступака из области геологије и рударства, као и субвенционисања грађана из области енергетске ефикасности, аутоматизација пословних процеса свих сектора тог министарства уз помоћ примене модерних информационих технологија и вештачке интелигенције.
У техничкој документацији наведено је да ће имплементација овог софтверског решења омогућити Министарству рударства и енергетике да унапреди своју услугу према грађанима и индустрији, промовише енергетску ефикасност, да подстиче одрживу производњу енергије, и олакша административне процесе.
Систем треба да унапреди и способност да се ефикасно и ефективно управља свим енергетским програмима.
Тендер је отворен до 12. марта до 11 часова, а критеријуми за доделу уговора су стручне референце кадрова и цена.
Za 13,9 odsto veća vrednost izvedenih radova u Srbiji u četvrtom kvartalu 2023.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министарство рударства расписало јавни позив за изграду енергетског портала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.