Кејлеб Зади Сери пето зимско појачање Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2024, 17:18

Кејлеб Зади Сери пето зимско појачање Војводине

Досадашњи члан француског Каена Кејлеб Зади Сери нови је члан Војводине. Фото: ФК Војводина Он је данас успешно прошао лекарске прегледе и потписао уговор са „старом дамом“ на три и по године.
У питању је 24-годишњи везни играч, рођен у Обали Слоноваче, који је досадашњу каријеру >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << градио у Француској наступајући за Ажаксјо и Каен.
Кејлеб Зади Сери игра на позицији офанзивног везисте, по потреби може и на крилним позицијама, а до сада је у каријери одиграо 138 утакмица за Ажаксјо и Каен, углавном у другој лиги Француске, уз учинак од осам голова и 18 асистенција.
Он ће појачати конкуренцију у везном реду, али и на крилним позицијама, где су и Вукан Савићевић, Урош Николић, Дејан Зукић, Андрија Радуловић, Филип Малбашић и Норман Кембел.
Пре Кејлеба, Вошу су ове зиме појачали – Драган Росић, Вукан Савићевић, Његош Петровић и Сеид Кораћ.
Upoznajte Vošina pojačanja: Koliko znaju o istoriji kluba, koje su im ambicije i zašto su odabrali „staru damu“ (VIDEO)


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кејлеб Зади Сери пето зимско појачање Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.