Либан: Палестински званичник близак Хамасу преживео израелски напад

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2024, 16:35

Либан: Палестински званичник близак Хамасу преживео израелски напад

Три особе изгубиле су живот у израелском ваздушном нападу изведеном на територији Либана, али је високи палестински званичник близак Хамасу, који је био мета напада, преживео, јавља Ројтерс. Фото: Wikimediacommons/Yoniw Међу погинулима је и један борац либанског Хезболаха, навели су безбедносни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << извори.
Овај напад био је изведен 60 километара од израелске границе, много више у дубини либанске територије од уобичајене размене ватре између Хезболаха и израелске војске, које су углавном биле ограничене на погранични регион.
Вест о израелском ваздушном нападу на једно возило у селу Јадра пренео је и „Тајмс оф Израел“ позивајући се на либанске медије.
Израел није дао никакав коментар о том нападу.
 
Netanjahu: Izrael ima mesec dana, do Ramazana, da završi raciju na Rafu

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Либан: Палестински званичник близак Хамасу преживео израелски напад се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.