Ђурић: Куртијев фијаско у УН, највећи доказ прича о завери за његово убиство

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2024, 15:52

Ђурић: Куртијев фијаско у УН, највећи доказ прича о завери за његово убиство

 Амбасадор Србије у Вашингтону Марко Ђурић оценио је данас да о фијаску премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија, на седници Савета безбедности Уједињених нација о ситуацији на Косову и Метохији, ништа више не говори од тврдњи о завери за његово убиство. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Амбасада Србије у САД Ђурић је у објави на платформи X ту тврдњу, коју је раније данас изнео Курти назвао његовом „најновијом тужном научнофантастичном причим“.
„Након што је 13 од 15 чланова Савета безбедности УН изразило озбиљну забринутост због његових веома стварних и разорних поступака, има ли бољег начина да се заврти прича него да се неко ко малтретира, хапси и чисти читаву етничку групу претвори у жртву. И, наравно, за то кривити Србију. Зашто не укључити и ванземаљце у заплет? Само си заборавио једну ствар, Албине – можеш понекад да лажеш неке људе, али не можеш да лажеш све људе све време“, поручио је Ђурић.
Курти је раније данас рекао да постоје извештаји о плановима за његово убиство и за то оптужио Београд.
Petković: Sednica SBUN izuzetno važna, Vučić razobličio Kurtijevu kampanju laži

 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Ђурић: Куртијев фијаско у УН, највећи доказ прича о завери за његово убиство се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.