Кошаркашице Србије против Бразила у борби за Олимпијске игре

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2024, 13:12

Кошаркашице Србије против Бразила у борби за Олимпијске игре

Женска кошаркашка репрезентација Србије играће утакмицу против Бразила у ноћи између суботе и недеље. Утакмица ће почети у поноћ. Фото: fiba.basketball Кошаркашице Србије настављају борбу за једно од прва три места у групи. Наредни ривал је Бразил, а меч ће се играти у дворани „Гиљерме >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Параенсе“ у Белему.
„Пред нама је веома важна утакмица. Бразил је показао изузетан квалитет и приступ на јучерашњем мечу. Свесне смо да играмо против екипе домаћина која има огромну подршку са трибина. Због тога је важно да не дозволимо себи осцилације и лоше периоде, јер ће сваки минут утакмице бити пресудан. Верујем да ћемо као тим изаћи на терен и пре свега добром, тимском одбраном, а затим паметнијим одлукама у нападу, наметнути ритам и имати контролу током целе утакмице“, рекла је капитен Тина Крајишник.
Србија је меч првог кола изгубила од Немачке 73:66, док је Бразил доживео пораз од Аустралије 60:55. Победник овог дуела направиће крупан корак ка Олимпијским играма у Паризу.
„Очекујем да ће ово бити велики изазов. Ово је дуел две поражене екипе из првог кола и обе се боре да се нађу на Олимпијским играма у Паризу. Виделе смо како су играле, са великом подршком бразилске публике, па знамо да ће утакмица бити веома тешка. Ми ћемо ући спремне и очекујем добру игру која треба да нам донесе очекиван резултат“, истакла је Ивон Андерсон.
У другој утакмици програма од 21.00 играће два тима која су добила дуеле првог кола – Аустралија и Немачка. Пласман на Олимпијске игре у Паризу обезбедиће три првопласиране екипе из групе.
Група 1:
1. Немачка 1-0
2. Аустралија 1-0
3. Србија 0-1
4. Бразил 0-1
Sakramento bolji od Denvera – Jokić bez podrške saigrača, Sabonis tripl-dabl lider


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашице Србије против Бразила у борби за Олимпијске игре се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.