Украјински званичници пријавили напад дроновима на Харков

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2024, 13:05

Украјински званичници пријавили напад дроновима на Харков

Украјински званичници саопштили су да је данас дроновима гађана цивилна инфраструктура у Харкову и да су се чуле експлозије у том граду. Фото: Танјуг/AP Photo/Kamran Jebreili Регионални гувернер Олех Синехубов саопштио је у објави на платформи Телеграм да су дронови оштетили цивилну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфраструктуру у градском округу Немишлијански.
Синехубов је додао да је погођен кафић у граду Велики Бурлук, источно од Харкова.
Од почетка рата у Украјини, Харков, други највећи град у земљи, честа је мета напада који су се појачали претходних недеља, наводи Ројтерс.
Specijalni izaslanik SAD za Severnu Koreju ide u posetu Tokiju i Seulu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Украјински званичници пријавили напад дроновима на Харков се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.