Ђилас прети новинарима: Сви ћете одговарати једног дана када дођем на власт!

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2024, 11:05

Ђилас прети новинарима: Сви ћете одговарати једног дана када дођем на власт!

Ђилас, који се иначе залаже за „слободу медија“ поручио је свима који нису наклоњени њему да ће сносити последице. M.K./ATAImages Драган Ђилас, тајкун и вођа прозападне опозиционе коалиције „Србија против насиља“ током гостовања на „Нова С“ претио је медијима и новинарима.
Наиме, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ђилас, који се иначе залаже за „слободу медија“ поручио је свима који нису наклоњени њему и његовим тајкуснким другарима да ће „одговарати једног дана када он дође на власт“.
– На основу тога шта таблоиди пишу, једног дана ће ти људи сносити за то последице! Они треба да одговарају за дезинформисање јавности и одговараће, полако, биће неких органа! – поручио је он.
Ponovljeni izbori bi ovakvu opoziciju razvejali poput magle!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђилас прети новинарима: Сви ћете одговарати једног дана када дођем на власт! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.