Кенеди: Естаблишмент љут на Карлсона зато што ради свој посао

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 20:30

Кенеди: Естаблишмент љут на Карлсона зато што ради свој посао

Независни кандидат за председника САД Роберт Кенеди млађи поручио је данас да су амерички мејнстрим медији и демократе које су део естаблишмента љути на водитеља Такера Карлсона због интервјуа са руским председником Владимиром Путином „јер он само ради свој посао“. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/AP/Matt Rourke
„Такера Карлсона данима нападају. Мејнстрим медији и демократе које су део естаблишмента су љути на њега јер он само ради свој посао“, написао је Кенеди на друштвеној мрежи X.
Он је истакао да Американци могу да изађу на крај са провокативним разговорима и „опасним размишљањима“.
„Можемо да се носимо са опасним размишљањима или другачијим идејама које се не уклапају у наратив мејнстрим медија. Хајде да одлучујемо сами“, навео је Кенеди.
Карлсон је ноћас по средњоевропском времену објавио интервју са Путином који је досад погледало скоро 100 милиона људи.

Antiruska histerija poltrona NATO: Besni zbog Putinove pohvale Srbima, tajkunski mediji pokrenuli sramnu kampanju (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кенеди: Естаблишмент љут на Карлсона зато што ради свој посао се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.