Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 19:37

Овом примитивцу дефинитивно није место у Скупштини: Ђилас отворено признао да га обезбеђење спречило да бије друге посланике (ВИДЕО)

Три дана само је прошло од када је тајкун и вођа НАТО опозиције Драган Ђилас постао коловођа хаоса у Скупштини Србије када је бесрамно псовао политичке противнике. Фото: 24 седам Толико му је било довољно да се појави у јавности, наравно на тајкунској телевизији, и да говори о >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << циркусу који је направио.
Пошто је псовао као кочијаш, а није имао понашање народног посланика, водитељку је интересовало да ли је баш морало да дође до такве његове реакције.
– Ја реагујем како се реагује у таквој ситуацији. Па требало је другачије да реагујем на такве ствари, али је био кордон између нас па нисам могао – рекао је тајкун Ђилас.
Вођа НАТО опозиције овом опаском алудирао је да је хтео да бије друге народне посланике, а та опаска није прошла незапажено ни код водитељке која га је питала баш то, да ли је требало да се бије.
– Па не, најбоље је кад ми неко каже то што ми каже, а ја да му кажем то није пристојно. И верујте ми, следећи пут кад то буде урадио… Спречавао ме је кордон да могу да приђем – одговорио је тајкун.
Дакле, Драган Ђилас је отворено признао да га је само скупштинско обезбеђење спречило да напада и бије друге посланике.
И, наравно, сада, као сваки насилник, криви друге за своје насилничко понашање, а никада не полази од себе.
После оваквих испада, псовања и претњи батинама, оваквом примитивцу дефинтивно није место у Скупштини.
Подсетимо, Тајкун Драган Ђилас, коловођа хаоса у Скупштини Србије бесрамно је псовао политичке противнике, и новоизабране посланике владајуће већине у српском парламенту.
То се врло јасно може видети на снимку из Парламента а на коме се на основу Ђиласове гестикулације јасно може закључити да говори „Мрш у пи**у материну, ј***м ти матер“.
А да је Ђилас насилник познато је и од раније, када је претио полицајцу који му је писао казну или када је насрнуо на свог бившег таста и претио бившој супрузи.
И ту није био крај његовом насилничком понашању, па је приликом једног насилног протеста који је сам организовао насрнуо на недужне студенте желећи да се обрачуна са њима.
Antiruska histerija poltrona NATO: Besni zbog Putinove pohvale Srbima, tajkunski mediji pokrenuli sramnu kampanju (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овом примитивцу дефинитивно није место у Скупштини: Ђилас отворено признао да га обезбеђење спречило да бије друге посланике (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.