Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 16:41

Скандал! После СБ УН лажни премијер Аљбин Курти иде у Скопље на састанак са Драганом Ђиласом!

Након јучерашње седнице у Савету безбедности Уједињених нација Аљбин Курти путује директно за Скопље да се види са, ни мање ни више, него Драганом Ђиласом! Фото: Ilustracija/Profimedia/Mateja Stanisavljević/ATAImages Мање од 24 сата након седнице у Савету безбедности УН, најављено је да ће Аљбин Курти >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << отпутовати у Скопље на састанак са Драганом Ђиласом!
Панел дискусија на тему „Прогресивне политике – одговор на изазове земаља Западног Балкана“ биц́е одржана данас, у 18.30 часова, у Даут Пашин Хамаму, у организацији Фондације Фридрих Еберт, канцеларије у Скопљу, наводи се у најави.
У најави се истиче да ће на панелу говорити Аљбин Курти, али и Драган Ђилас.
Putin: Srbi su poseban i nama blizak narod,morali smo da stanemo u odbranu Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Скандал! После СБ УН лажни премијер Аљбин Курти иде у Скопље на састанак са Драганом Ђиласом! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.