Принц Хари изненада се појавио на додели НФЛ награда у Лас Вегасу

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 15:15

Принц Хари изненада се појавио на додели НФЛ награда у Лас Вегасу

Британски принц Хари изненада се појавио на додели НФЛ награда у Лас Вегасу где је америчком рагбисти Камерону Хејворду уручио награду за личност године, а свега неколико дана после посете свом оцу, британском краљу Чарлсу III. Фото: Танјуг/AP Photo/David J. Phillip Приликом уручивања НФЛ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << награде за личност године, која се додељује играчу који је постигао резултате на терену и ван њега и позитивно утицао на своју заједницу, Хари се нашалио да су Сједињене Америчке Државе „украле“ рагби од Британаца, и учинили га својим спортом.
„Уместо да га додајете уназад, само га пренесите напред“, рекао је Хари у првом појављивању након посете оцу у Лондону. Састанак оца и сина у Кларенс Хаусу, где се краљ опоравља после лечења, у уторак трајао је око 45 минута, а током свог пута у Лондон, Хари се није видео са принцем Вилијамом, нити је посетио Кејт Мидлтон која се опоравља од операције абдомене.
Однос између краљевске браће нарушен је неколико година уназад, откада се Хари одрекао краљевских дужности и одлучио да се са својојм супругом Меган Маркл и њихово двоје деце пресели у САД 2020. године. Откако су се преселили у САД, војвода и војвоткиња од Сасекса критиковали су краљевску породицу у телевизијским интервјуима, али и у Харијевој књизи „Резерва“, која је објављена прошле године.
Džajić: Imamo šanse za prolaz, rado sam ispunio želju Čeferinu za potpisan dres

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Принц Хари изненада се појавио на додели НФЛ награда у Лас Вегасу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.