Мали: Водимо рачуна о стандарду грађана, повећавамо пензије

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 14:46

Мали: Водимо рачуна о стандарду грађана, повећавамо пензије

Држава Србија води рачуна о животном стандарду својих грађана, што показује и повећање јануарских пензија од 14,8 одсто, чија исплата се сутра завршава, рекао је министар финансија Синиша Мали. Фото: Танјуг/Немања Јовановић Он је дружећи се са корсницима Дневног центра и клуба >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за старије „Анђелка Трнавац“ истакао да пензије у Србији расту из месеца у месец, да се дата обећања испуњавају у дан и у динар.
„Са овом повишицом просечна пензија износи 390 евра, а планирамо да 2027. године достигне 650 евра“, рекао је Мали. Истакао је да су јавне финансије Србије стабилне и да не постоји ниједан индикатор који ту стабилност нарушава.
Додао је да је за добре економске резултате великим делом заслужна висока запосленост у земљи и навео да је у Србији запослено 2,36 милиона људи.
Konstituisan pokrajinski parlament, verifikovani svi mandati

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мали: Водимо рачуна о стандарду грађана, повећавамо пензије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.