Кошаркаши Бајерна победили Партизан у Арени

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 10:36

Кошаркаши Бајерна победили Партизан у Арени

Кошаркаши Партизана поражени су вечерас од Бајерна резултатом 78:79 у мечу 26. кола Евролиге. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Партизан сад има скор 12-14, а Бајерн 11-13.
После прве четвртине Бајерн је водио 26:23, а почетком друге је имао максималну предност од седам поена (30:23). Партизан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је тад заиграо много боље, преокренуо је резултат и на полувремену водио 45:41.
Средином треће деонице Партизан је први пут стекао двоцифрену предност (57:47), али се у последњих 10 минута ушло са 63:59 за домаћина. Бајерн је на 2,41 пре краја стигао до изједначења – 72:72. У последњих 89 секунди ушло се резултатом 76:72 за „црно-беле“, а на 50 секунди пре краја било је 78:74.
Тројком Силвана Франциска секунду пре краја Бајерн је стигао до победе. Шут за победу Партизана промашио је Пантер. Најефикаснији у редовима Партизана био је Кевин Пантер са 22 поена, Френк Камински је дао 14, а Џејмс Нанели и Пи Џеј Доужер по 10.
Код Бајерна се истакао Франциско са 30 поена, Серж Ибака је дао 14, Данко Бранковић 11, а Карсен Едвардс 10.
Некадашњи капитен Партизана Владимир Лучић, који је дочекан аплаузима и овацијама, постигао је три поена и имао два скока.
У наредном колу, после тронедељне паузе, Партизан ће дочекати Ефес.
Sferopulos: Moramo da budemo koncentrisani i da igramo dobru odbranu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Бајерна победили Партизан у Арени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.