Гренел: Једностране акције Приштине стварају нестабилност на северу Косова и Метохије

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 21:49

Гренел: Једностране акције Приштине стварају нестабилност на северу Косова и Метохије

Бивши специјални изасланик САД за дијалог Београда и Приштине, у администрацији Доналда Трампа, Ричард Гренел поручио је данас да једностране акције приштинских власти стварају нестабилност на северу Косова и Метохије. Фото: WikimediaCommons/Gage Skidmore „Једностране акције Косова стварају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нестабилност на северу“, навео је Гренел на друштвеној мрежи X.
Он је додао да је администрација америчког председника Џозефа Бајдена коначно почела да критикује акције председнице и премијера привремених приштинских институција Вјосе Османи и Аљбина Куртија.
Гренел је јуче оценио да Бајденова администрација касни са примедбама на рачун једностраних потеза приштинских власти три године, додајући да је продаја ракета „џавелин“ Куртију опасна.
„Бајденов тим касни три године са прозивком једностраних акција Аљбина Куртија. Али драго ми је што видим да су то коначно схватили“, навео је Гренел на друштвеној мрежи X.
 
Dodik: Republika Srpska snažno podržava Vučića pred sednicu SB UN o Kosovu i Metohiji

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Гренел: Једностране акције Приштине стварају нестабилност на северу Косова и Метохије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.