Кошаркашице Србије вечерас играју против Немачке на старту квалификација за ОИ

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 15:16

Кошаркашице Србије вечерас играју против Немачке на старту квалификација за ОИ

Женска кошаркашка репрезентација Србије играће вечерас од 21 сат у бразилском Белему против Немачке у првом колу квалификација за Олимпијске игре у Паризу. Фото: fiba.basketball „Наша репрезентација је два пута заредом учествовала на Олимпијским играма и надамо се да ћемо наставити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тај успешан низ. Играмо против репрезентације Немачке, веома квалитетног противника кога смо победиле на прошлом Европском првенству, међутим оне су овог пута појачане сестрама Сабали. Стигле су у Бразил као висока и атлетски јака екипа, међутим и ми имамо наше предности и потрудићемо се да их искористимо. Прва утакмица је увек најтежа. Бићемо максимално фокусиране и потрудићемо се да будемо успешне“, изјавила је српска кошаркашица Александра Катанић уочи меча са Немачком.
У другој утакмици првог кола састаће се селекције Бразила и Аустралије. Пласман на ОИ у Паризу обезбедиће три првопласиране екипе из групе.
Nastavlja se Superliga Srbije, Partizan gostuje Javoru, Zvezda čeka Voždovac

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашице Србије вечерас играју против Немачке на старту квалификација за ОИ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.