Бошко Јанковић: Навијачи ће направити сјајну атмосферу, видимо се на Маракани

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 13:46

Бошко Јанковић: Навијачи ће направити сјајну атмосферу, видимо се на Маракани

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Бошко Јанковић изјавио је данас да је сигуран да ће навијачи „црвено-белих“ направити сјајну атмосферу на мечу против Вождовца. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Црвена звезда ће у суботу од 16.30 часова на свом терену дочекати Вождовац у 20. колу Суперлиге >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије, а улаз за све навијаче ће бити бесплатан.
Јанковић је истакао значај подршке 12. играча и подстакао навијаче да буду ветар у леђа „црвено-белима“ у походу ка седмој узастопној шампионској титули. „Редовно пратим утакмице Црвене звезде и дешавања у клубу. Сигуран сам да су се навијачи ужелели Маракане, након зимске паузе која дуго траје у српском фудбалу. Као неко ко је играо пред испуњеним трибинама Звездиног стадиона, могу из искуства да кажем да нема лепшег осећаја за једног играча од оног када изађе на терен из тунела и осети хук Делија. Свака утакмица је веома битна, а сезона се наставља од Вождовца“, рекао је Јанковић, преноси званични сајт клуба.
„Чуо сам да је клуб омогућио бесплатан улаз, те сам сигуран да ће звездаши искористити лепо време и направити сјајну атмосферу на пролећној премијери. Кад год сам у могућности пратим утакмице уживо, те је долазак на пролећну премијеру обавезан. Циљеви у Звезди су увек јасни, то је ‘дупла круна’ на крају сезоне. Сигуран сам да екипа има квалитет и да ће уз помоћ навијача, који су увек били симбол Црвене звезде успети да настави низ освајања титула“, закључио је Јанковић.
Црвена звезда је први део сезоне у СЛС завршила на другом месту на табели са 46 бодова.
Nastavlja se Superliga Srbije, Partizan gostuje Javoru, Zvezda čeka Voždovac

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бошко Јанковић: Навијачи ће направити сјајну атмосферу, видимо се на Маракани се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.