Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 09:51

Ђиласовци на задатку! Поносно позирају са Куртијевом промотерком независног тзв. Косова (ФОТО)

Међу онима који су отишли да траже казну за сопствену земљу су и Небојша Зеленовић и Биљана Стојковић. Фото: Copyright 24sedam Чланови тајкунске листе „Србија против насиља“, коју предводи Драган Ђилас, отишли су у Стразбур како би од европарламентараца тражили да уведу санкције Србији!
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Међу онима који су отишли да траже казну за сопствену земљу су и Небојша Зеленовић и Биљана Стојковић, а у Стразбуру су поносно позирали са највећом лобисткињом независног Косова, миљеницом терористе Аљбина Куртија и србомрсцем Виолом фон Крамон.
Виола фон Крамон је позната по безусловној подршци коју пружа лажном премијеру Куртију на путу отимања Косова и Метохије, успут кривећи за све лоше наш народ и земљу.
Такође, Фон Крамонова је и једна од најгласнијих која тврди да су Срби починили геноцид у Сребреници.
Подсетимо, Европски парламент би требало сутра да усвоји резолуцију против интереса Србије, а за ту резолуцију је здушно лобирала прозападна опозиција.
У нацрту резолуције Европског парламента наводи се да је председник Србије Александар Вучић „злоупотребио захтев опозиције за изборима“!? Заиста звучи невероватно тврдња да је Вучић злоупотребио захтев опозиције, тиме што им је изашао у сусрет са одржавањем ванредних парламентарних избора.
Очигледно је проблем што је иста та опозиција неславно прошла на изборима, па им је сада крив Вучић што их је на њихов захтев расписао, или измишљена изборна крађа – што је теза коју тако упорно форсирају.
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласовци на задатку! Поносно позирају са Куртијевом промотерком независног тзв. Косова (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.