Овакав Богдановић не може да прекине низ Бостона

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 09:46

Овакав Богдановић не може да прекине низ Бостона

Кошаркаши Бостона победили су Атланту резултатом 125:117 у ноћи између среде и четвртка. Фото: Танјуг/AP Photo/Charles Krupa Селтикси су тако остварили седму узастопну победу у међусобним дуелима у НБА лиги.
Селтиксе је предводио Кристапс Порзингис са 31 поеном, а Дерик Вајт постигао је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 21 поен уз седам асистенција и шест скокова.
Џејсон Тејтум победи је допринео са 20 поена, девет скокова и седам асистенција, Џејлен Браун са 15 поена, шест скокова и шест асистенција, а Ал Хорфорд са 14 поена, осам скокова и осам асистенција.
У екипи Атланте најефикаснији је био Садик Беј са 25 поена уз девет скокова. Треј Јанг постигао је 20 поена уз 10 асистенција, Џејлен Џонсон 19 поена уз 15 скокова, а Оњека Окунгву 19 поена уз 10 скокова. Српски кошаркаш Богдан Богдановић (5/18 из игре, 2/10 за три) утакмицу је завршио са 12 поена, шест скокова и три асистенције за 35 минута у игри.
Бостону је ово 39. победа у сезони и тренутно су лидери Источне конференције после 51 рунде, а пред дуел са Вашингтоном.
Атланта држи 10. место у оквиру исте конференције, односно последње које води у плеј-ин. Њихов наредни ривал је Филаделфија.
Košarkaši Majamija slavili na svom terenu protiv Orlanda

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овакав Богдановић не може да прекине низ Бостона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.