Фудбалери Обале Слоноваче победили ДР Конго и заказали финале са Нигеријом

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 09:10

Фудбалери Обале Слоноваче победили ДР Конго и заказали финале са Нигеријом

Фудбалери Обале Слоноваче пласирали су се данас у финале Купа афричких нација, пошто су победили селекцију ДР Конга резултатом 1:0 (0:0). Фото: Танјуг/AP Photo/Sunday Alamba Једини погодак на мечу постигао је Себастијан Але у 65. минуту.
Домаћин такмичења је био нападачки оријентисан током >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << првог полувремена, због чега је у 43. минуту добру шансу за гол имао Франк Кесије али је погодио стативу.
Офанзива домаћина се наставила и у другом полувремену. У 65. минуту Макс Градел је центрирао са десне стране на другу стативу, док је на другој страни Але волеј ударцем лопту од земљу преко голмана послао у гол.
Након тога се Обала Слоноваче успешно бранила до краја меча и тако успела да избори финале.
Селекција Обале Слоноваче ће у финалу играти са троструким шампионом Африке репрезентацијом Нигерије, која је данас после пенала била боља од фудбалера Јужне Африке.
Fudbaleri Katara pobedili Iran i plasirali se u finale Azijskog kupa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Обале Слоноваче победили ДР Конго и заказали финале са Нигеријом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.