Кенија: У нападу хијена једна особа настрадала, две повређене

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2024, 15:10

Кенија: У нападу хијена једна особа настрадала, две повређене

Један човек је изгубио живот, а још двоје људи је повређено у нападу хијена у близини Универзитета Мултимедиа, на периферији Најробија. Фото: Танјуг/AP Photo/Brian Inganga Универзитет се налази близу западне границе Националног парка Најроби, који је дом за више врста дивљих животиња, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << укључујући хијене, лавове и гепарде.
Рођаци Ентонија Паше, настрадалог мушкарца, рекли су да је био нападнут док је скупљао дрва, преноси Скај њуз. Један од повређених, 21-годишњи студент инжењерства Кевин Мвендва, изгубио је палац у нападу.
Служба за дивље животиње Кеније (КWS) саопштила је да је једна хијена убијена након напада и да се њен леш испитује да би се утврдило да ли је животања имала беснило или друге болести. Напади хијена постали су све чешћи на периферији Најробија, а након напада на 10-годишњег дечака, који је преминуо од последица, КWС је објавила упутство о томе како реаговати када се суоче са животињама,
Недавни напад подстакао је студенте да протестују због онога што су назвали недостатком безбедности и они захтевају од владе да постави одређена ограничења за кретање животиња.
Hamas izneo svoj predlog: Prekid vatre u tri faze

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кенија: У нападу хијена једна особа настрадала, две повређене се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.