Ватерполисти Србије данас играју против Црне Горе у другом колу СП у Дохи

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2024, 11:55

Ватерполисти Србије данас играју против Црне Горе у другом колу СП у Дохи

Ватерполисти Србије играју данас од 15.30 часова са селекцијом Црне Горе у мечу другог кола групе Ц на Светском првенству у Дохи. Фото: Танјух/ХИНА Србија је у првом колу победила Јапан резултатом 17:10, док је Црна Гора после бољег извођења петераца савладала селекцију САД-а 16:15.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „Знамо какав је улог и са оптимизмом улазимо у меч. Играли смо са Црном Гором више пута у протеклом периоду и никада није било лако. Довољно је да се подсетимо Фукуоке где су на почетку били одлични и водили 5:0 да би на крају ми успели да преокренемо резултат и кроз петерце стигнемо до четвртфинала. Млада, полетна екипа, сигурно добро физички припремљена. Са друге стране и ми имамо адуте, припремили смо се за тежак меч и верујем да имамо право да се надамо успешном резултату“, изјавио је српски ватерполиста Радомир Драшовић уочи дуела са Црном Гором.
У првом мечу другог кола групе Ц од 10 сати састаће се селекције САД-а и Јапана.
Skoti Barns i Trej Jang umesto Džoela Embida i Džulijusa Rendla na Ol-Staru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Србије данас играју против Црне Горе у другом колу СП у Дохи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.