Мицић само једном шутнуо у поразу Оклахоме од Јуте

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2024, 10:23

Мицић само једном шутнуо у поразу Оклахоме од Јуте

Кошаркаши Јуте савладали су Оклахому на свом терену (124:117), у мечу НБА лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Rick Bowmer Наш Василије Мицић на терену је провео 11 минута, али се није уписивао у стрелце.
Шутнуо је само једну тројку, а имао је по један скок, асистенцију и три изгубљене лопте.
Тандер >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је имао двоцифрену предност у више наврата, да би Џезери пред последњи квартал стекли предност.
Дошло је и до резултатске клацкалице током последње четвртине, али су домаћи серијом 7:0 преломили сусрет.
Најефикаснији је био Лаури Марканен са 33 поена, 11 скокова и две асистенције, Џон Колинс је додао 22, уз девет скокова, док је Кијонте Џорџ убацио 16 поена, уз пет асистенција. Од Васиних саиграча, најбољи је био Шај Гилџес-Александер са 28 поена и седам асистенција, Џејлен Вилијамс је убацио 25, а Чет Холмгрен 22, уз осам скокова.
Оклахома је друга на табели Запада са скором 35-16, док је Јута 10. са учинком 26-26.
Skoti Barns i Trej Jang umesto Džoela Embida i Džulijusa Rendla na Ol-Staru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мицић само једном шутнуо у поразу Оклахоме од Јуте се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.