Врата на боингу отпала убрзо након полетања

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2024, 10:04

Врата на боингу отпала убрзо након полетања

Врата која су отпала са авиона „боинг 737 макс” америчке авио-компаније „Аласка ерлајнз” убрзо након полетања у јануару, можда нису била прописно обезбеђена, саопштио је Амерички национални одбор за безбедност у саобраћају (НТСБ). Фото: Unsplash/Unsplash+ Одбор је објавио почетне налазе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << истраге о инциденту и навео да недостају четири кључна завртња која су била намењена да закључају врата трупа која се користе као излаз у случају опасности, објавио је BBC.
Инцидент се догодио неколико минута након што је авион полетео на лету 2182 „Аласка ерлајнза” између Портланда и Онтарија 5. јануара. До непланираног одвајања задњих левих врата за излаз у случају опасности дошло је на висини од око 4.900 метара.
Авио-компанија „Аласка ерлајнз” је након тога приземљила све авионе боинг 737-9 из своје флоте, преноси Танјуг.
Tesla je pobedila na prvom suđenju zbog udesa koji je navodno izazvao autopilot

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Врата на боингу отпала убрзо након полетања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.