Белорусија и Русија раде на обједињавању списка екстремиста

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Feb.2024, 21:01

Белорусија и Русија раде на обједињавању списка екстремиста

Белорусија и Русија раде на обједињавању спискова екстремиста и екстремистичких група, изјавио је данас амбасадор Белорусије у Руској Федерацији Дмитриј Крутој. Фото: Танјуг/AP/Alexander Zemlianichenko
„Наравно, овде је потребна већа координација безбедносних агенција. Мислим да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће то бити решено у блиској будућности“, рекао је амбасадор Крутој, преноси белоруска агенција Белта.

Он је напоменуо да се о овој идеји већ више пута разговарало на нивоу министара унутрашњих послова Белорусије и Русије.
„Грађани су збуњени када неке од група које су препознате као екстремистичке, на пример, у Русији, објаве неке поруке овде, или обрнуто – које су овде препознате као екстремистичке, а објаве поруке у Русији. Има људи који су побегли у Русију, где се против њих не покрећу кривични поступци, или обрнуто“, рекао је Крутој, наводи Интерфакс.
Sijarto: Neophodne promene u evropskoj politici prema Africi i migracijama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Белорусија и Русија раде на обједињавању списка екстремиста се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.