Добре вести за љубитеље чоколаде: Ове тврдње заправо нису тачне

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Feb.2024, 18:00

Добре вести за љубитеље чоколаде: Ове тврдње заправо нису тачне

Трудимо се да избегавамо чоколаду, посебно ако смо на дијети, јер се каже да негативно утиче на организам. Међутим, изгледа да то није тачно. Неке тврдње о чоколади нису тачне, кажу стручњаци. Фото: Pixabay/jackmac34 Чоколада је штетна Чоколада, посебно црна чоколада, садржи здраве хранљиве >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << материје, укључујући гвожђе и антиоксиданте који помажу у борби против стреса.
Ако желите да смршате, не можете јести чоколаду Стручњаци тврде да можете да једете све и да истовремено изгубите нежељене килограме, заправо је важно колико и колико често једете. Дакле, можете да једете и чоколаду, само морате обратити пажњу на препоручени унос калорија.
Чоколада може изазвати повећање шећера у крви Иако садржи прерађени шећер, садржи и влакна и антиоксиданте. Ако жудите за чоколадом, али се плашите повећања шећера, изаберите тамну или чоколаду са мање шећера, саветују стручњаци.
Чоколада изазива акне Иако шећер може погоршати постојеће стање код људи склоних акнама, нема доказа да чоколада изазива избијање. На то утичу бројни фактори као што су хормони, тип коже, генетика, године, нега коже и спољни фактори, сматрају стручњаци.
Ove vrsta voća sadrže najviše šećera: Oprez sa njima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Добре вести за љубитеље чоколаде: Ове тврдње заправо нису тачне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.