ФК Црвена звезда: Бесплатан улаз на пролећну премијеру против Вождовца

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Feb.2024, 17:27

ФК Црвена звезда: Бесплатан улаз на пролећну премијеру против Вождовца

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да ће за све навијаче бити бесплатан на улаз на меч 20. кола Суперлиге Србије против Вождовца, који ће бити одигран у суботу од 16.30 часова на стадиону „Рајко Митић“. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Црвена звезда се налази на другом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << месту на табели уочи почетка пролећног дела шампионата.
„Звездаши су се ужелели фудбала на Маракани, а управо из тог разлога, клуб је одлучио да обрадује све оне којима су црвено-беле боје у срцу. Бесплатан улаз на утакмици против екипе из Заплањске је права прилика да након дуге паузе навијачи пруже подршку фудбалерима Звезде, али и пожеле добродошлицу шефу стручног штаба – Владану Милојевићу“, наводе из Црвене звезде.
Навијачи Звезде су за меч са Вождовцем најавили спектакл на трибинама.
„Долазак сваког навијача је од изузетне важности. Првотимци Црвене звезде настављају борбу за седму узастопну титулу и четврту дуплу круну у низу, а као и увек испуњене трибине Маракане ће бити њихов ветар у леђа. Напомињемо да ће капије стадиона ‘Рајко Митић’ бити отворене на дуелу против Вождовца, с обзиром на то да је први меч након 79. рођендана клуба, 172. вечити дерби који је заказан за девети март и тада улаз неће бити бесплатан. Звездаши, видимо се на Маракани“, закључује се у саопштењу Црвене звезде.
Englezi se za Srbiju spremaju protiv Bosne i Islanda





Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФК Црвена звезда: Бесплатан улаз на пролећну премијеру против Вождовца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.