АМСС: Услови за вожњу добри, камиони на Батровцима чекају шест сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2024, 20:01

АМСС: Услови за вожњу добри, камиони на Батровцима чекају шест сати

Временски услови за вожњу али и температуре налик пролећним олакшавају вожњу и доносе добре услове за одвијање саобраћаја, саопштио је Ауто Мото Савез Србије. Фото: WikimediaCommons/Ванилица Крај викенда увек доноси појачан саобраћај на прилазима већих градова, због чега се препоручује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << опрезна вожња и поред тога што су услови за вожњу добри.
Добра проходност путева је и ка зимским центрима на којима су коловози углавном само местимично влажни, наводи АМСС.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије“, на наплатним станицама нема задржавања возила.
Према информацијама Управе граничне Полиције РС у 17.15, на (ПМВ) путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања.
Када је реч о теретним тернималима на излазу из земље на Хоргошу и Келебији се чека два сата, на Батровцима шест сати, а на Градини 60 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
Auto-put koji će povezati Srbiju i BiH – Šta još treba da se izgradi na deonici od Kuzmina do Sremske Rače?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак АМСС: Услови за вожњу добри, камиони на Батровцима чекају шест сати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.