Нетанијаху: Израел неће окончати рат док не уништи Хамас и ослободи све таоце

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2024, 15:37

Нетанијаху: Израел неће окончати рат док не уништи Хамас и ослободи све таоце

Израелски премијер Бењамин Нетанијаху изјавио је данас на седници владе да Израел неће окончати рат док се не остваре сви његови циљеви – уништење Хамаса, ослобађање свих талаца и осигуравање да Појас Газе никада више неће представљати претњу за Израел. Фото: Танјуг/Abir Sultan/Pool >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Photo via AP Нетанијаху је поновио да је уништење Хамаса главни ратни циљ Израела, што, како је навео, подразумева уништење преосталих седам батаљона те терористичке групе, операције чишћења које израелска војска спроводи у рацијама у северном и централном Појасу Газе, као и уништавање мреже поџемних тунела те групе, што захтева више времена.
Говорећи о потенцијалном договору о ослобађању талаца, Нетанијаху је рекао да Израел неће пристати на сваки договор, ни по коју цену, објавио је Тајмс оф Израел.
Нетанијаху је рекао да наводи у медијима о томе да је Израел пристао на ослобађање великог броја терориста нису тачни.
 
Rusija izrazila zabrinutost zbog eskalacije tenzija na Korejskom poluostrvu

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Нетанијаху: Израел неће окончати рат док не уништи Хамас и ослободи све таоце се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.